Manege

Bij Manege PRC ben je op de juiste plek voor het volgen van paardrijlessen. Wij verzorgen diverse soorten lessen, voor de echte beginners, maar ook voor de gevorderde ruiters. Op onze manege beschikken we over diverse leuke pony’s en paarden. Minimale leeftijd om bij ons te lessen is 6 jaar. Wij hanteren, vanwege het welzijn van onze dieren, een maximum gewicht van 80 kg. Laarzen en cap kunnen gehuurd worden bij ons.

Voor onze verschillende soorten lessen, verwijzen wij u graag door naar:

  • Introductiepakket
  • Groepslessen op beginners, half gevorderde en gevorderde niveau
  • Privélessen

Introductie- en starterspakket

Het introductiepakket bestaat uit 5 lessen (1 op 1 met een instructie) van 45 minuten. De lessen zijn bedoeld voor iedereen, vanaf 6 jaar, die kennis wil maken met paardrijden. De les start met het poetsen en opzadelen van de pony. Wij vragen één van de ouders/begeleiders hierbij ook aanwezig te zijn. Wanneer de pony / het paard is opgezadeld, zal gestart worden met het rijden. De ruiter leert in deze lessen zelfstandig te poetsen, op te zadelen en de basisbegrippen van het paardrijden.

Na het volgen van deze 5 lessen zou de ruiter kunnen doorstromen naar een groepsles voor beginners. In overleg met instructie wordt de volgende stap geadviseerd. Dit is per ruiter verschillend. De introductielessen zijn op dinsdag- en vrijdagmiddag.

Groepslessen op beginners, half gevorderde en gevorderde niveau

Alle lessen die gegeven worden bij Manege PRC, worden gegeven door gediplomeerde en ervaren instructeurs en instructrices. De ruiters worden ingedeeld op niveau. Wil je graag een keertje meekijken naar de lessen? Dat is mogelijk! Vanaf de kantine is de binnenbak volledig te zien.

Privélessen

Voor de tarieven verzoeken wij u een mail te sturen naar bestuur@prcpapendrecht.com