Manegepaarden en -pony’s

Wij hebben meerdere leuke en lieve pony’s en paarden staan, met allemaal hun eigen karakter. Voor iedere ruiter hebben wij een geschikt(e) pony of paard.

Hieronder stellen wij graag onze pony’s en paarden voor:

Anna

Anna is geboren in 2017 en staat sinds mei 2022 bij ons op stal. Zij is een lieve merrie, maar kan erg ondeugend zijn.

Charlie

Charlie is ons “spookie” op stal en hij is geboren in 2012. Hij staat sinds 2019 bij ons op stal. Charlie is een Welsh en doet zijn ras eer aan, als hij de kans krijgt, doet hij wat hij zelf wil.

Darly

Onze Darly is geboren in 2014. Zij staat sinds februari 2023 bij ons gestald. Zij is een echte leukerd! Darly is nog niet geschikt voor de echte beginner, maar dat komt vast wel goed.

Lumera

Deze lieve merrie staat sinds augustus 2022 bij ons op stal, zij is geboren in 2014. Dit witje heeft een nuchtere karakter, maar kan soms ook even lekker fris zijn.

Maud

Maud is geboren in 2009 en staat sinds 2021 bij ons op stal. Maud is één van de meest ingezette pony’s, zij kan op alle niveaus worden ingezet.

Mollie

Mollie is onze bonte merrie en is geboren in 2007. Mollie vindt het niet zo leuk als het te druk wordt in stal, maar loopt haar lessen op ieder niveau met gemak mee.

Olaf

Olaf kwam tegelijk met Anna op stal in 2022. Hij is geboren in 2017 en dit maakt dat hij soms lekker eigenwijs kan zijn. Verder is Olaf super lief.

Replay

Replay is geboren in 2008 en staat sinds 2016 bij ons op stal. Vanwege zijn gezondheid wordt Replay alleen ingezet bij de introductielessen en dat doet hij met veel plezier.

Spike

Onze knappe ruin Spike is geboren in 2013 en staat sinds 2021 bij ons op stal. Spike vindt aandacht niet altijd even leuk en ondanks zijn leeftijd sommige dingen nog wat spannend. Daarom is hij voornamelijk geschikt voor de ruiter met wat meer ervaring.

Starlight

Onze lieve Starlight (Starrie) is geboren in 2014 en sinds 2019 bij ons gestald. Vanwege haar ranke bouw is er geen passend zadel en wordt Starrie gereden met een bareback pad.

Utah

Onze Utah (opa) is geboren in 2001 en staat sinds 2010 bij ons op stal. Hij is in zijn doen en laten af en toe een echte oude opa, maar hij kan ook zeker nog een frisse buien stand hebben.

Winny

Winny is onze lieve merrie, zij is geboren in 2003. Zij staat nog niet heel lang bij ons op stal en heeft ook erg moeten wennen aan alle gezellige mensen hier op stal. Inmiddels gaat dit erg goed en vind ze aandacht stiekem steeds leuker.